Nu är dom på G igen!

Måndag lunch 20 juli av Pappsen

I lördags shoppades det loss något alldeles ordentligt, t.o.m. jag gick lös på tre par jeans, till samma pris som ett par hemma (Någon känar bra på att sälja Levis i Sverige) och en hög T-shirts. Men efter det var jag ganska nöjd. Vi lyckades fylla hela matbordet med alla fynd.



Medans de tre andra jagar runt på sitt håll sitter jag på mitt nya stamställe, The Coffee Bean & The Leaf, samma stuk som Starbucks plus att det är gratis Internet och eluttag vid varje bord. Så hälften av alla kunder sitter här med sina laptops och och smuttar på en Latte (eller Laaateee som det heter här). Det ligger på den stora shoppinggatan, Market Street, så det finns mycket folk att titta på, mycket bekvämare än att titta i affärer.

San Francisco visar idag upp sig från sin riktigt kyliga sida kallt och grått som en svensk Midsommarafton även om det ser ut att ljusna en del. Får väl hoppas att det är lite varmare i New York så att vi får värma upp oss en del.
Allmänt | |
#1 - - Ewa Nordgaard:

Hej igen

Ni ser ut att ha hittat en hel del, hoppas ni får med er allt hem utan att armar och axlar går ur led. Här är det varmt men blåser och rätt vad det är så kommer det en regnskur.

Kramar från Ewa

Upp