På väg västerut

Nu har vi börjat resan västerut, så nu blir det ett par dagar i bilen. Men det började med att vänta på en reparatör som skulle fixa ett elurtag som inte fungerade. Nu visade det sig att det bara var en säkring, men uthyraren hävdade att det måste vara ett fel eftersom några uttag fungerade. Vi behöver ju ström till datorn och det finns elverk så vi behöver inte vara inkopplade till någon stolpe.

När vi rastade idag kände vi oss som riktiga miljöbovar. Det var varmt i bilen så vi drog igång elverket som driver luftkonditioneringen. Så vi eldade upp massa bensin bara för att få det lite svalt. Men är man i USA så är man. Att cykla till jobbet kompenserar en del.

Just nu är vi utanför Pittsburg och har nog hittat en av de stora vägarna västerut. Hittills har jag facinerats av att det är så få lastbilar ute och kör, om man jämför med Tyskland där minst en fil är tätpackad av långtradare. Här är det ganska många, men långt ifrån lika tätt. Och Truck-stoppen har oceaner av plats jämfört med de tätpackade rastplatserna vi brukar frekventera i Tyskland.

Imorgon blir det en heldag i bilen!
Allmänt | |
#1 - - Anna Ahrsjo:

HEEEJ! Va kul att ni fixar en blogg.Tänkte just ringa Eva å fråga hur ni mår. Bra bilder å trevlig text. Allt väl hos oss å även i Australien.I helgen ska jag,Anders å Karin åka ner till Helsingborg för att fira en kusins 50 år.Å helgen därpå ska vi till Halmstad då gifter sig Maja med sin Erik! KRAMAR i massor till er alla fyra.

#2 - - Anders Ahrsjo:

Hej på er

Kul att läsa vad som händer denna anonyma familj!

Putchi får väl räkna på CO2 o cykla nästa europaresa!

kram

Anders

#3 - - Karin F Mattsson:

Hej! Åh vad kul att kunna följa er resa. Har tipsat Elin o Emma om bloggen.Fina bilder!Pannkakorna m jordgubbar...och familjen. Vad stora ni blivit. Ha en fortsatt fin resa. Jag tittar in och kollar då och då. Kram från Skebokarin

#4 - - Karin B:

Tack för sms kul med bloggen djupt imponerad, ambitiöst.Två ställen

Jenny tjatar hella tiden att hon vill åka tillbaka till är Newyork.Här i Sverige är det toppen väder.Än så länge har jag ungefärligt varit där

ni är men är grön av avund över att ni ska till San fransiko.Ha de

alla häsar Karin

Ps Vill ha bilder på husbilen

Upp