Sista natten med gänget

Tisdag kväll av Pappsen

Efter en guidad tur runt delar av San Francisco av pappsens syssling med efterföljande lunch har vi nu putsat alla hörn av husbilen för att lämna den tillbaka imorgon bitti. Den ska lämnas tidigt och innan dess behöver vi lämna vårt bagage på flygplatsen för att slippa släpa på det hela dagen. I morgon kväll hoppar vi sedan på planet som på sex timmar tar oss tillbaka den väg som det tog oss 32 dagar att köra.

Det blir bara en kort rapport idag eftersom klockan är sent och vi ska vakna tidigt imorgon. Får se om vi hittar något internet fik imorgon eller på torsadg i de timmar som vi kommer att vara i New York.

Annars blir det slutrapport hemmifrån till helgen.

Ha det bra hälsar vi fyra trötta men lyckliga!
Allmänt | |
#1 - - anna ahrsjö:

Hej alla fyra! tack för att vi har fått vara med er på denna underbara resa!Kom säkert hem! Anders å jag är vid Hallskär med vår båt.Barnen är på olika håll. Björn har gjort myteri, träffa kompisar hemma. Maria är på landet å städar hos Farfar å Ulrika är fortfarande i Brisbane. Kram från oss. MVH Anna å Anders

#2 - - anna ahrsjö:

Tack för att vi har fått vara med er på denna fantastiska resa! Anders å jag är vid Hallskär med båten. Kom säkert hem! Kram Anna å Anders.

#3 - - Katji:

Hej alla-



väldigt roligt att ni fortsatt att skriva utförligt och bifoga en massa intressanta bilder. Hur gjorde man innan bloggtiden...det här var ju ett fantastiskt koncept. Min favoritbild är de glada kidsen-den vill jag ha på väggen.



Tänk ändå, nu ska vi ju snart få träffas AFK - fantastiskt.



Puss från Mask, dvs faster Katji!

#4 - - Katji:

(Sent ska syndaren vakna...här kommer en kommentar till).



Jo, jag kom på hur man distribuerade reseminnen innan bloggtiden - bara som en upplysning till ungdomarna, innan bloggtiden och VHS-tiden så rådde diabildstiden och när man hade plåtat alla sina tusen diabilder så stoppade man dem i små grå lådor som man staplade ovanpå varandra i sin lagerbokylla i vardagsrummet. Då och då kunde man också invitera till en mysig diakväll när alla bilderna visades för gäspande gäster.



Katten hälsar.

Upp